Take it slow - persoonlijke update van Laura - Take it slow
It’s time to make conscious choices; it’s time time to Take it slow

Een persoonlijke update van Laura

Een persoonlijke update van Laura

Van de buitenkant (lees voornamelijk via social media) lijkt alles perfect te gaan. Kijk maar naar de foto hierboven. Maar afgelopen zomer was best wel even pittig voor mij en daarom wil ik jullie een update geven via deze blog post. Ik moet wel toegeven dat ik dit post na een lange twijfeling of jullie er eigenlijk wel wat aan hebben om dit persoonlijke verhaal te lezen. Toch wil ik dit delen omdat het soms voelt dat mensen denken dat er een grote organisatie schuilgaat achter Take it slow. Niets is minder waar. Ik doe alles in dit bedrijf alleen en dat is soms best lastig en bovendien heel hard werken. Maar je hoort mij verder niet klagen hoor. Want in deze chaotische zomer liep er één ding heel steady en zelfs in een stijgende lijn: jullie bezoek aan Take it slow en jullie mooie orders. Dank daarvoor!

 

 

Ik ben een pro geworden in verhuizen 

Terug naar afgelopen zomer. Om te beginnen ging mijn relatie uit. Hier stonden we allebei volledig achter maar toch blijft zoiets een verdrietige gebeurtenis. Een vervolg hierop is dat ik de afgelopen maanden zowel privé als zakelijk 3x (!!) verhuisd ben totdat ik weer op mijn plek zat. Ik had namelijk mijn kantoor en magazijn in ons woonhuis.

Gelukkig vond ik al snel een fijn nieuw kantoor midden in de Jordaan die ik deel met andere ondernemende dames. Het is niet alleen fijn om ‘s ochtends naar een kantoor te fietsen en deze ‘s avonds weer te verlaten. Ook kan ik als het even tegenzit, of juist als ik iets moois meemaak dit direct delen met ze. Helaas was het eerste huis waar ik ging wonen geen fijne plek en ben ik daar na anderhalve maand weg gegaan. Met een kleine tussenpoos bij mijn ouders in het oosten van het land, wat eigenlijk elke avond weer bij iemand anders logeren in Amsterdam inhield, woon ik nu in een prachtig huis midden in de stad. Ik kom weer helemaal tot rust hier. 

 

 

Het ging even mis met jullie Take it slow orders  

En toen was er nog het magazijn waar Take it slow naartoe verhuisde. Helaas liep deze samenwerking niet zoals gehoopt. Het lukte mij niet om mijn webshop goed te optimaliseren voor hen. Daarbij duurde het versturen van de orders en het retourproces naar mijn mening (en ook een aantal van jullie) te lang. Als er één ding is waarvan ik liever niet heb dat het slow gaat is het verzenden van jullie orders. Daarbij ging er aardig vaak wat fout en moest ik regelmatig Take it slow klanten teleurstellen met verkeerd geleverde items. Geen leuke eerste ervaring voor jullie lijkt mij. En het leverde mij alleen maar nog meer stress op. Bij deze, nog één laatste keer mijn excuus voor iedereen die hier last van heeft gehad. Gelukkig had iedereen op één vervelende Google recensie na begrip en geduld. Sinds vorige week heb ik de distributie weer in eigen beheer genomen. Dus voortaan komt je pakketje meestal de volgende werkdag op de deurmat. En nog belangrijker; zit erin wat je besteld had ;-)

 

 

Back on track 

Conclusie: mijn huis is fijn, werken op een kantoor is heel chill en de distributie loopt weer op rolletjes. Dat brengt rust en ontspanning met zich mee. Daardoor is er weer plek voor creativiteit. Iets wat ik afgelopen zomer gemist heb toen ik op de automatische piloot door het leven ging. Vanaf nu is het weer tijd voor het schrijven van inspirerende en informatieve blogs. Misschien zelfs wel weer video's en vlogs. Ook komen er een paar hele toffe samenwerkingen aan en ga ik op verschillende events spreken. Heel spannend!!

Kortom, ik heb weer tijd, energie en zin om nieuwe content te creëren. Want dat is het aller leukste én tevens het allerbelangrijkste voor mij om te doen. Ik wil jullie blijven inspireren en motiveren om ook bewuste en duurzame keuzes te maken.

Reacties

  1. Ratna Ratna

    Hi Laura! Wat mooi dat je deze update hebt geplaatst, en fijn dat je je weer helemaal op je plek voelt :) Ga zo door met Take it slow, want het blijft leuk om te kijken wat voor nieuws je weer in petto hebt!

  2. Linda Linda

    Dit verhaal zorgt voor begrip en laat alleen nog maar meer zien wat een lief mens je bent en hard werkt om de wereld weer een beetje mooier te maken! Keep up the good work ❤️ Linda

  3. Merel Merel

    Hoi Laura, wat onwijs goed dat je dit deelt! Mooi dat je laat zien dat ondernemerschap en kwetsbaarheid hand in hand kunnen gaan <3 Veel geluk gewenst!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij je de beste ervaring op onze website geven. Manage cookies